Italiaanse Kerstkookworkshop in Bunschoten-Spakenburg

Bunschoten – In samenwerking met kookstudio De Mandemaaker organiseert Annelies Events (www.annelies-events.com) de Italiaanse kerstkookworkshop voor de individuele inschrijving.

In de speciaal voor kerst gedecoreerde Kookstudio geniet je van la dolce vita door het bereiden en proeven van een Italiaans 4-gangen kerstmenu. Onder leiding van een professionele kok wordt een antipasto (voorgerecht), primo (1ste warme hoofdgerecht), secondo (2de warme hoofdgerecht) en dolce (nagerecht) gemaakt.

In het aangrenzende proeflokaal worden deze gerechten samen gegeten onder het genot van smaakvolle Italiaanse wijnen. En je hebt meteen inspiratie voor het kerstdiner! Tijdens deze kookworkshop worden de gasten aan de hand van leuke wetenswaardigheden meegenomen in de Italiaanse eet- en drinkcultuur tijdens de feestdagen.

Details:
– woensdagavond 10 december 2014
– van 18.00 – 22.00 uur
– Kookstudio De Mandemaaker in Spakenburg (Kerkstraat 103)
– prijs: € 69,50 per persoon (inclusief 6% BTW, ingrediënten, consumpties en recepten)

Aanmelden kan door het sturen van een mailtje naar annelies@annelies-events.com, met daarin de voor- en achternamen, mobiele telefoonnummer contactpersoon en e-mailadressen van de deelnemers.