Open Huis bij Danscentrum Sepp in Soest

Soest – Danscentrum Sepp in Soest houdt vrijdag 6 september weer Open Huis.

Deze jaarlijks terugkerende presentatie vindt altijd aan het begin van het nieuwe dansseizoen plaats en deze keer valt hij in de nationale dansweek en biedt belangstellenden een mooie gelegenheid deze dansschool nader te leren kennen.De avond vangt aan om 19.00 uur. Adres: Weegbreestraat 205 /207 in Soest.

Tijdens het Open Huis kun je op informele wijze kennismaken met Jan en Gina Sepp, de eigenaren van Danscentrum Sepp. Je krijgt demonstraties van verschillende dansen te zien en wordt ook uitgenodigd actief deel te nemen aan diverse workshops. De sfeer op deze introductieavonden is altijd ontspannen en gezellig, een van de redenen waarom het Open Huis bij Sepp zo goed bezocht wordt. Neem ook gerust je vrienden en kennissen naar deze leuke avond mee, want dansen is helemaal in!

Bij Danscentrum Sepp komen mensen die van gezelligheid houden en een leuk avondje uit willen. Je leert er ongedwongen dansen en vrij te bewegen op muziek, je maakt kennis met allerlei dansstijlen, met de nieuwste trends en de nieuwste muziek. Danscentrum Sepp bestaat al 17 jaar. Gina en Jan Sepp wonnen als danspaar een groot aantal prijzen.

Gevarieerd cursusprogramma
Het cursusprogramma is gevarieerd en heeft diverse niveaus, van beginners tot (ver) gevorderden. Je leert de tien stijldansen maar ook eigentijdse dansen, zoals Solodansen, Streetdance, Zumba, Riverdance en Country Linedansen.

Starterscursus
De lessen zijn van hoog niveau en het plezier van het dansen staat centraal.
Wie wil starten met een cursus 1ste jaar, kan zich inschrijven voor een cursus van 14 weken of een cursus van 28 weken.

Dansen voor ouderen
Ook veel ouderen houden van dansen. Dansen betekent extra bewegen en houdt je fit. Je traint je hersenen als je tegelijk naar de muziek moet luisteren, de passen moet onthouden en rekening moet houden met je danspartner. Dansen geeft plezier en gezelligheid. Wie gezond ouder wil worden gaat dansen bij Sepp!

Veranderen van dansschool
Overschakelen naar Danscentrum Sepp is geen probleem. Wat je bij andere dansscholen geleerd hebt kun je blijven gebruiken. Je leert er gewoon nieuwe figuren en techniek bij.

Partycenter ‘De Weegbree’
Aan de Weegbreestraat 205/207 is ook Partycenter ‘De Weegbree’ gevestigd. De locatie is ideaal voor het vieren van verjaardagen, feesten, bruiloften etcetera, en voor het houden van vergaderingen, trainingen, kleine beursen en presentaties. Neem daarvoor contact op.

Danscentrum Sepp, Weegbreestraat 205/207, 3765 XE Soest. Telefoon: 035 – 6017954
www.sepp.nl