Rolstoeldansen bij Dans Centrum Sepp

Soest – Sporten, een gezellige avond en nieuwe mensen ontmoeten. Voor vele mensen de normaalste zaak van de wereld. Helaas is dit niet altijd het geval voor mensen met een beperking.

Samen met een groep vrijwilligers en dankzij steun van het Bentinckfonds heeft ex-wereldkampioenen ballroom dansen Gina Sepp het rolstoeldansen weer terug op de kaart gebracht in Soest en omstreken.

Al twee jaar lang bied Dans Centrum Sepp rolstoeldansers de mogelijkheid om op alle niveau’s sportief, maar vooral gezellig bezig te zijn. Uiteindelijk moet sporten een plezier zijn om te doen. Wordt er dan wel hard gewerkt zult u denken?? De gedachte die er heerst bij Danscentrum Sepp is dat het rolstoeldansen het “valide” dansen zo dicht als mogelijk moet benaderen. Dit vergt natuurlijk wel enige techniek maar vooral een goede samenwerking tussen de partners. Dat deze aanpak werkt, blijkt wel uit het feit dat alle wedstrijdparen die deelnamen aan het Nederlands Kampioenschap Rolstoeldansen de finale hebben gehaald. Een van de paren is zelfs tweevoudig Nederlands Kampioen geworden in hun respectievelijke klasse.

Op Vrijdag 20 September begint het dansseizoen en zoeken we nog enthousiaste dansers. Of u nu beginner of gevorderd, man of vrouw, alleen of paar, rolstoeler of wilt dansen als partner van een van de rolstoeldansers, we zien u graag komen..

Geintresseerd geworden, u kunt ons bereiken op het nummer 035-6017954 of mail naar gina@sepp.nl Natuurlijk kunt u ook langskomen op onze open dag op Vrijdag 6 September. U bent van Harte welkom vanaf 19.00 uur om de sfeer te proeven, met een van de workshops mee te doen of een van de demo’s te bekijken..