Opening ‘Winter Village Baarn’ wordt groot feest

Baarn – Op zaterdag 24 januari aanstaande vanaf 15.00 uur opent burgemeester M.A. Röell het nieuwe regionale evenement ‘Winter Village Baarn’.

Deze feestelijke gelegenheid wordt muzikaal ondersteund door ‘Sonny’s Piano’s’ en DJ Vince en is gratis toegankelijk. ‘Winter Village Baarn’ is vervolgens tot 1 maart 2015 aan de Nieuw Baarnstraat gevestigd.

Wie de afgelopen week het lege bouwterrein al passeerde kon constateren dat de organisatie al druk doende is het braakliggende stuk terrein in te richten. Woningcorporatie Eemland Wonen en projectontwikkelaar De Bunte Vastgoed zijn blij dat zij met het beschikbaar stellen van het stuk grond op een positieve wijze kunnen bijdragen aan dit bijzondere winterevenement, dat de inwoners van Baarn en omstreken vijf weken lang veel plezier en gezelligheid zal opleveren.

De muzikale opening act Sonny’s Piano’s is één van de succesvolle afgeleide formaties van de Gooise entertainmentband Sonny’s Inc.. Begeleid door twee wereldpianisten en een fantastische drummer brengt leadzanger Sonny Hoogwerf zijn alom bekende en geprezen partyrepertoire. Een swingend programma van hedendaagse pop tot Latin, Jazz en Nederlandstalige liedjes. Een muzikale verwennerij voor jong en oud, waarbij u zaterdag aanstaande niet kunt ontbreken.

Vanaf zaterdag kan er ook volop worden geschaatst. De entreekosten voor de ijsbaan bedragen
€ 6,00 per 2 uur inclusief schaatshuur. Echte schaatsliefhebbers kunnen een 10-rittenkaart voor
€ 54,00 of een abonnement voor € 60,00 afnemen. Deze zijn vanaf heden al verkrijgbaar bij Mary Papo Speciaalzaak (Nieuw Baarnstraat 41-43). Vanaf zaterdag kunt u deze natuurlijk ook gewoon bij de kassa van de ijsbaan aanschaffen.