Voorlichtingsbijeenkomst in Baarn over de overgang

Baarn – Wilt u meer weten over wat de overgang nu precies inhoudt, wat u er zelf aan kunt doen om klachten te voorkomen en/of te verminderen en bij wie u terecht kunt bij eventuele klachten of vragen?

Op vrijdag 13 februari 2015 om 19.30 uur kunt u in de Bibliotheek Baarn terecht voor een gratis voorlichtingsbijeenkomst voor vrouwen. Neem uw vriendin/zus mee!

Bent u 40 jaar of ouder en herkent u een van de volgende klachten: veranderde menstruatie, kort lontje, slecht slapen, hoofdpijn, opvliegers, nachtzweten, niet meer jezelf zijn, somber, spier en/of gewrichtspijnen, burn-out, paniekaanvallen of andere klachten welke u niet kunt verklaren? Dan is de kans aanwezig dat de overgang u parten speelt. De overgang is een fase van gemiddeld 10 jaar die begint tussen de 40 en 50 jaar en veel klachten kan veroorzaken of versterken.

Datum en aanmelden
Deze bijeenkomst op vrijdagavond 13 februari in de Bibliotheek Baarn wordt gegeven door Anita Feddema van Overgangspraktijk Nijkerk. Zij heeft haar opleiding gevolgd bij het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam en is in 2012 gestart met “Overgangspraktijk Nijkerk”.

U van tevoren aanmelden via www.bibliotheekeemland.nl is i.v.m. de organisatie wel fijn, maar niet verplicht! Vrije inloop is altijd mogelijk, voor zover er plaats is.