Koorbegeleiders gezocht in Amersfoort

Amersfoort – Van heinde en verre komen ze op 11 april naar Amersfoort voor het 15e smartlappenfestival. 9 smartkoren uit het hele land. Samen met de 3 Amersfoortse koren zingen ze op de podia in het historische centrum hun smartelijke liederen voor een enthousiast publiek.

Amersfoort weten deze koren wel te vinden, maar de weg door de stad van podium naar podium? Daar willen we ze graag een handje bij helpen. Daarom zoeken we mensen die het leuk vinden om een koor te begeleiden. Dat mag alleen, maar met z’n tweeën is het nog gezelliger. Tussen de optredens door is er tijd genoeg om met het koor dat je begeleidt bij de andere koren te kijken. Daar is rekening mee gehouden.

Wat vragen we van de koorbegeleiders? Het zijn natuurlijk gezellige mensen, net als iedereen die houdt van de smartlap. Verder kunnen ze een bord omhoog houden met de naam van het koor erop. En natuurlijk kennen ze de weg door de binnenstad op hun duimpje. We verwachten iedereen op 10.30 uur met een kopje koffie en om 17 uur is het klaar. Voor een lunchpakket wordt gezorgd.

Heb je er zin in? Neem contact op met Hanny van Hoeijen, de zondag gekroonde smartkoningin van Amersfoort. Telefoon 06 28 16 52 56. Meer informatie over het festival vind je op www.smartlappenfestivalamersfoort.nl