Speciale bijeenkomst op Koningsdag voor Koninklijk onderscheiden Baarnaars

Baarn – De gemeente Baarn nodigt iedere Baarnaar die in het verleden een Koninklijke onderscheiding heeft ontvangen uit om – samen met de nieuw gedecoreerden van 2015 – een speciale bijeenkomst voor decorandi bij te wonen op Koningsdag, maandag 27 april aanstaande. De gemeente organiseert deze speciale bijeenkomst eens per vijf jaar.

De bijeenkomst wordt gehouden in het gemeentehuis van Baarn. De decorandus mag daarbij een genodigde meenemen. De bijeenkomst op Koningsdag vindt plaats vanaf 14.00 uur in de centrale hal van het gemeentehuis, ingang Stationsweg 18.

Na de ontvangst door de burgemeester, een toespraak en een gezamenlijke toast, wordt er een groepsfoto gemaakt van de decorandi. Aansluitend is er een informeel samenzijn met een hapje en een drankje.

Koninklijk onderscheiden Baarnaars die bij deze bijeenkomst aanwezig willen zijn, worden verzocht zich vóór 22 april a.s. aan te melden bij de gemeente via e-mailadres floris.schrier@baarn.nl onder vermelding van naam, adres en of men met één of twee personen aanwezig wil zijn. Is men niet in de gelegenheid om een e-mail te versturen, dan kan men tijdens kantooruren ook bellen naar telefoonnummer 035-5481757.