Vrijwilligers gezocht bij Groene Belevenissen in Leusden

Leusden – Hou je van kinderactiviteiten begeleiden? Ben jij een spin in het web bij feestjes of excursies? Of ben jij juist die zorgvuldige gastvrouw of gastheer?

Wordt dit voorjaar dan vrijwilliger bij De Groene Belevenis! Op allerlei manieren werken enthousiaste vrijwilligers in Leusden mee aan Groene Belevenissen. Voor jong en oud organiseren we ervaringen in en rond de natuur. Ontwikkel jouw talent en geniet zelf met volle teugen! Bekijk onze vacatures op www.degroenebelevenis.nl.

Wil jij het visitekaartje zijn van De Groene Belevenis? Het eerste aanspreekpunt voor bezoekers? In deze functie doe je zeker ervaring op met zelfstandig officemanagement. Telefoontjes en mailtjes beantwoord je klantgericht en flexibel. Administratieklussen doe je zorgvuldig en precies. Ook zorg je voor een prettige ontvangst van onze gasten, binnen en buiten. Het is een representatieve functie waarin je je groene hart echt kan laten spreken.

De Groene Belevenis is op zoek naar een ware organisator. Heb je plezier in zorgvuldig klantencontact, regel je graag de planning en alle ins en outs rond bijzondere kinderfeestjes? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. Onze kinderfeestjes zijn dankzij onze vrijwillige begeleiders een groot succes, we zoeken daarom óók naar uitbreiding van het team dat de feestjes begeleid.

Hou jij van plannen en faciliteren? Dan is dit echt iets voor jou. Het hele jaar begeleiden vrijwilligers buitenlessen aan basisschoolleerlingen: Knotten in het bos, nestkastjes timmeren op school of banjeren over de Grebbelinie. Jij bent hard nodig om dit in goede banen te leiden. Zodat iedereen weet wanneer hij/zij waar moet zijn, met welke spullen en welke informatie. Je bent een spin in het web en bij nood improviseer je een oplossing.

Lijkt het je leuk om de lesmaterialen door te nemen en precies te ordenen? Of juist op zaterdagochtend in de Natuurclub mee te draaien? En wellicht weet je iemand die graag ‘Social Media’ up-to-date houdt met groene activiteiten. Meld je dit voorjaar dan aan bij: info@degroenebelevenis.nl of bel naar 033-3034940.