´Kerst aan de Eem´ zoekt leden

Amersfoort – Na een jaartje afwezigheid keert ´Kerst aan de Eem´ dit jaar weer terug naar de Flint. Op zaterdagavond 21 december zal ´Kerst aan de Eem´ weer een kerstconcert / ‘avondje uit in kerstsfeer’ presenteren in de Theaterzaal van de Flint. Voor dit kerstconcert worden nog leden gezocht.

Met een koor van ruim 100 mensen zal Kerst aan de Eem weer een gevarieerd kerstconcert neerzetten. Vanuit de gedachte ‘voor Amersfoort – door Amersfoort – in Amersfoort’ worden zangers en zangeressen bij elkaar gebracht en wordt samen met een professionele band het publiek een bijzondere avond in kerstsfeer gepresenteerd.

Mensen die willen meedoen zijn aan het projectkoor ‘Kerst aan de Eem’ zijn van harte welkom. Het koor repeteert van eind september tot aan het concert in december in Amersfoort. Iedereen die van zingen houdt en zich voor 100% wil inzetten is welkom.

Meer informatie en het aanmeldingsformulier zijn te vinden op de website www.kerst-aan-de-eem.nl. Kaarten voor het concert op 21 december zijn al via De Flint te bestellen.

Kerst aan de Eem is te bereiken via het e-mailadres info@kerst-aan-de-eem.nl of via telefoon 033-4550242 of 033-4508181.