Daniëlle Grasmeijer uit Eemnes vlak voor operatie verrast door ‘De Beste Wensen van 538’

Eemnes – Daniëlle Grasmeijer uit Eemnes zingt de hele dag. Ze kan en mag alleen vanaf volgende week zes weken niet meer zingen door een heftige kaakoperatie.

Moeder Heidi diende daarom een wens in voor een gitaar bij ‘De Beste Wensen van 538’, zodat Daniëlle tijdens haar herstel op een andere manier bezig blijft met muziek. Daniëlle werd zojuist naar de 538-studio gelokt, waar zij door dj’s Coen en Sander werd verrast met een gloednieuwe gitaar én privéles van muzikant Ed Struijlaart.

Een nacht doorhalen in een woonwinkel, een huiskamerconcert, skinny dippen in IJsland, met open ramen door de wasstraat rijden of een nacht raven in een treincoupé: niets is te gek tijdens ‘De Beste Wensen van 538’. December is de maand waarin 538 zorgt dat de allerleukste, ontroerendste, origineelste en tofste wensen en flapuit-beloftes van luisteraars uitkomen. In de donkere dagen voor Kerst stellen de dj’s alles in het werk om de bijzonderste wensen waar te maken. Luisteraars kunnen via de site van 538 persoonlijke wensen insturen, maar ook wensen van dierbaren uit hun omgeving laten uitkomen.