Legendarische coach Jim Criner te gast bij Amersfoort Untouchables

Amersfoort – Op 4 en 5 mei aanstaande zal Jim Criner voor twee dagen te gast zijn bij de Amersfoort Untouchables. Hij zal in die dagen clinics verzorgen over een breed scala aan onderwerpen binnen het american football.

Jim Criner is een zeer bekende naam. Zo is hij na een carrière als beoefenaar van de sport, sinds 1967 verbonden aan diverse gerenommeerde universiteiten in de Verenigde Staten. Zo is hij onder meer hoofdcoach geweest bij de Boise State Broncos, Iowa State Cyclones en in de jaren ’90 van de Scotisch Claymores. Kenners kennen de reputatie van zowel de Broncos als de Cyclones en het zeer populaire NFL Europe, waar ook de Amsterdam Admirals eerdaags toe behoorde.

Jim Criner reist tegenwoordig de wereld over om het american football te promoten en doet op 4 en 5 mei Amersfoort aan. Deze unieke happening zal één ieder met een warm hart voor american football enthousiast maken! Op beide dagen zullen vanaf 10:00 uur diverse clinics gegeven worden. Onderwerpen zullen onder meer zijn: de filosofie achter american football, speler veiligheid maar ook tactische clinics voor zowel spelers als coaches.